O kolačićima (tzv. “cookies”) i kako se koriste
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
V Redu
Opća pravila i uvjeti nagradnog natječaja Zvijezda baby kalendara 2022. g.
Danu mediji d.o.o. Hrvatska, Koranska 2, 10000 Zagreb (organizator), pod sponzorstvom Johnson`s® (u daljem tekstu sponzor), između 18.10.2021. i 23.12.2021. na web portalu www.ringeraja.hr priređuju nagradni natječaj "Zvijezda baby kalendara za 2022. godinu". Nagradni natječaj možete naći na sljedećem linku: https://zvijezda-baby-kalendara-2022.ringeraja.hr/

1. Kako se prijaviti?

Izaberite najdražu fotografiju vašeg mališana u pripremi za kupanje, za vrijeme ili nakon kupanja ili prilikom drugih večernjih rituala njege (više o specifikacijama fotografije pročitajte pod brojem 3 ovog Pravilnika) i učitajte je na https://zvijezda-baby-kalendara-2022.ringeraja.hr/. Zajedno s fotografijom unesite i sljedeće podatke:

  • Ime djeteta sa slike
  • Godine djeteta (od 0 do 5 g)
  • Grad u kojem dijete živi
  • e-mail (roditelja) ili zakonskog zastupnika

Ne zaboravite na fotografiju! Učitajte fotografiju i upišite sve ostale podatke putem stranice za prijavu, cijeli se postupak obavlja elektroničkim putem. Prihvatit će se samo prijave koje sadrže sve tražene podatke.

Fotografije možete slati od 18.10.2021. do 02.12.2021.
Fotografija će u roku od 24 h (od uspješnog slanja fotografije) biti online u galeriji fotografija. Ako fotografiju nakon 24 h ne pronađete u galeriji, molim vas da provjerite svoj e-mail u slučaju da zaprimite obavijest organizatora o nekoj nepravilnosti koja se može popraviti. Mail organizatora: babykalendar.hr@danu.biz.

2. Nagrada

Nagrada je ekskluzivna objava pobjedničke fotografije vaše zvijezde na Zvijezda baby kalendaru 2022, koja će krasiti zidove domova vaših najmilijih. Uz objavljivanje fotografije, svih 12 zvijezda dobit će na poklon 5 zidnih i 3 stolna kalendara 2022, kao i Johnsonov paket iznenađenja s proizvodima za kupanje i njegu.

3. Karakteristike fotografije

Nije poželjno da fotografija koju izaberete za natjecanje prikazuje previše golišavosti vašeg mališana, posebno nisu dozvoljene fotografije gdje se vide intimni dijelovi tijela vašeg djeteta.

Primjer pravilnog motiva fotografije: vidi se samo glava s mokrom kosicom i pjenom od šampona, sušenje ili češljanje kose dok je dijete umotano u ručnik ili adekvatan odjevni predmet, ili dijete u kadici s’tim da je veći dio tijela vašeg djeteta potpuno zaklonjen, ili igra vašeg mališana prije ili poslije kupanja, simpatičan osmjeh, pogled ili neka suzica za vrijeme kupanja, ili možda samo neka vama (i nama) neodoljiva poza, pranje rukica s puno nježnog sapuna i sl.

Nije dozvoljeno da se na fotografiji s kojom se takmičite nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkurira Johnson`s® proizvodima.

Fotografije slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom moraju zadovoljiti određenu kvalitetu: minimalna rezolucija (veličina datoteke) neka bude 3 MB (no, neka ne bude veća od 10MB) i minimalna širina 1600 px, kako bi je mogli iskoristiti kod tiskanja kalendara (ako naravno bude jedna od 12 izabranih).


Fotografije moraju biti u boji i bez stilskih dodataka i ne smiju biti objavljivane u drugim medijima.

4. Sudjelovanje

Članovi i korisnici portala www.ringeraja.hr biti će u mogućnosti svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj), od 14.11.2021. do 7.12.2021.godine do 22h, između svih objavljenih fotografija odabrati 100 najsimpatičnijih fotografija. Od tih 100 fotografija komisija (od 8.12. do 10.12.2021.) će odabrati 12 fotografija po jednu za svaki mjesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija bit će prikazano na stranici www.ringeraja.hr.

Glasati mogu svi korisnici web portala ringeraja.hr i za glasanje registracija na portal nije potrebna.

Klikom na link, koji će prilikom prvog glasanja biti poslan na vašu e-adresu, korisnik potvrđuje valjanost glasanja (samo za prvi glas). Kasnije može neograničeno glasati za druge fotografije bez ponovne potvrde svoje e-adrese. Svaki korisnik može za jednu fotografiju glasati samo jednom tijekom natječaja.

Organizator zadržava pravo po vlastitom nahođenju izbrisati sve glasove koji nisu u skladu s pravilima nagradne igre, i to tijekom nagradne igre, kao i nakon završetka glasanja, ako utvrdi bilo kakve nepravilnosti (na primjer, ako utvrdi da je ista osoba glasala nekoliko puta dnevno s različitih e-mail adresa) ili zbog sumnje u druga kršenja.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozvati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).

5. Tko može sudjelovati?

Sudjelovati može roditelj ili zakoniti zastupnik djeteta koji pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog djeteta - uzrasta od 0 do 5 godina, a koja zadovoljava tražene kriterije natjecanja kao i specifikaciju fotografije. Sudjelovati ne smiju zaposleni kod organizatora i sponzora te članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanje se ne obvezuje članstvom na portalu www.ringeraja.hr.

Budući da se bira 12 mališana, pravo sudjelovanja imaju rezidenti/državljani Republike Hrvatske.

6. Objava rezultata

Svaka od 12 odabranih fotografija bit će predstavljena i na portalu www.ringeraja.hr. Svakog dana predstaviti ćemo po jednu fotografiju od 11.12.2021. do 22.12.2021. Svih 12 izabranih sudionika bit će obaviješteni da su izabrani za kalendar najkasnije do 23.12.2021.
7. Izjava o privatnosti

Svaki sudionik u nagradnom natječaju slanjem fotografije potvrđuje da je roditelj ili zakonski skrbnik mališana na fotografiji te da u potpunosti prihvaća pravila ovog nagradnog natječaja i da su podaci koje je poslao točni i istiniti. Također, izjavljuje da ima sva prava za objavu i korištenje poslane fotografije te da dozvoljava upotrebu iste u tisku i distribuciji "Zvijezda baby kalendara za 2022. godinu".

Svaki sudionik nagradnog natječaja suglasan je i slaže se da organizator sve osobne podatke dobivene od sudionika tijekom nagradne igre obrađuje i koristi u svojim zbirkama te za potrebe statističkih analiza, slanje informacija i propagandnog materijala (e-poštom i redovnom poštom).

Organizator nagradnog natječaja sve osobne podatke koje prikupi od sudionika, štiti u skladu s propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka. Organizator osobne informacije dobivene od sudionika smije koristiti isključivo u svrhe za koje su dobivene.

Sudionik odnosno njegov skrbnik ili zakonski zastupnik može u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak na uporabu osobnih podataka dobivenih u nagradnoj igri za potrebe izravnog marketinga.

Sudionici čije fotografije budu izabrane dozvoljavaju organizatoru objavljivanje osobnih podataka djeteta (ime, godine i grad) te fotografiju u medijima i na internetu, u svrhu obavijesti o rezultatima odnosno preuzimanju nagrada te u svim ostalim objavama čija je svrha promocija nagradnog natječaja i baby kalendara.

8. Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Pravila i opći uvjeti sudjelovanja svih nagradnih igri na Ringeraja.hr dostupni su na web portalu www.ringeraja.hr. Organizator može promijeniti pravila sudjelovanja, o kojima će sudionici biti obaviješteni na web portalu www.ringeraja.hr. Sudionici nagradne igre posredovanjem svojih podataka i fotografije izjavljuju da su upoznati s Pravilima i uvjetima i obvezuju se da će ih poštovati.

Prijavite se TU i neka vaš mališan postane Zvijezda Baby kalendara 2022. »»


Zagreb, 18.10.2021

Zvezda Baby koledarja 2022
Tražimo 12
Zvijezda Baby
Kalendara za
2022. godinu
Prijavi Otroka
 
Sponzor